Όμορφα, απλά και άνετα ο Τζόκοβιτς τον τίτλο στο Παρίσι (vid)

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε τρία παιχνίδια άνω των τριών ωρών το καθένα για να φθάσει στον τελικό του Masters στο Παρίσι, εκεί με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-4, 6-3 σε 98 λεπτά, φθάνοντας στους 40 τίτλους στην καριέρα του σε τουρνουά Masters 1000.

Ο Ντιμιτρόφ έστω και με δυσκολία πήρε το 1ο game του τελικού και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 3-2. Ο Τζόκοβιτς με love game ισοφάρισε σε 3-3 και στο επόμενο game στη μία και μοναδική ευκαιρία που υπήρξε για break στο σετ, το πέτυχε, προσπερνώντας με 4-3.΄

Με νέο love game ξέφυγε με 5-3 και από εκεί και έπειτα ο δρόμος ήταν ανοικτός για τον Σέρβο. Στο 10ο game έφθασε σε δύο set point, εκμεταλλεύτηκε το 2ο, τελειώνοντας το σετ με 6-4, τη στιγμή που ο Ντιμιτρόφ μετρούσε 19 αβίαστα λάθη.

Χωρίς να αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα, ο Τζόκοβις με το 2ο break στον τελικό προηγήθηκε 3-2 στο 2ο σετ, με love game έκανε το 4-2 και από τη στιγμή που ο Ντμιτρόφ αδυνατούσε να απειλήσει, όλα κύλησαν φυσιολογικά, με τκον Τζόκοβιτς να κάνει το 5-3, με διπλό λάθος από τον Ντιμιτρόφ βρέθηκε σε championship point και αμέσως έκλεισε το σετ με 6-3 και μαζί τον τελικό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα