Βόλεϊ Ανδρών: «Καθαρή» νίκη (0-3) επί του Πανερυθραϊκού και παραμονή στην κορυφή

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ κέρδισε με 0-3 σετ τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Pre League.

Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα παρέμεινε στην κορυφή, μαζί με το Ρέθυμνο που κέρδισε με 0-3 τη ΧΑΝΘ.

Ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα και άντεξε την αντεπίθεση των γηπεδούχων στο τρίτο σετ, παίρνοντας την «καθαρή» νίκη.

Ο ΑΡΗΣ πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο σετ (7-9) και το αύξησε στο 8-13 και το 9-17. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 13-21 και πήραν το σετ με 15-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με 1-3 και ο ΑΡΗΣ μετέτρεψε το 3-3 σε 3-7, 4-9 και 5-11. Στη συνέχεια έκανε το 7-14 και το 11-17 και πήρε το σετ με 18-25.

Ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του τρίτου σετ (4-8) και στη συνέχεια έκανε το 9-16. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 15-18 και 19-20. Ο ΑΡΗΣ έκανε το 19-22 αλλά ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε σε 22-22. Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν ψύχραιμοι και έκαναν το 22-25, παίρνοντας τη νίκη.

Τα σετ: 15-25, 18-25, 22-25.

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Τόλιος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Γιουβανάκογλου): Βελλίνης, Κωτσάκης, Πασχαλέρης, Κοντοστάθης, Δανιάς, Αναγνωστάκης / Παπαδημητρίου (λ), Κωτσάκης (λ), Καλλιμάνης, Καβαρινός.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γιάννης Μέλκας): Δέρβας, Σιδηρόπουλος, Γιορντάνοφ, Μούχλιας, Σέφερ, Κεσεσίδης / Παλαιοχωρινός (λ), Γκοτσίδης (λ), Αραπάκης, Πέτκοφ, Παξιμαδάκης.

«Σαφάρι» ελέγχων μετά την υποχρεωτική εφαρμογή IRIS για επιχειρήσεις (vid)
Προηγούμενο άρθρο «Σαφάρι» ελέγχων μετά την υποχρεωτική εφαρμογή IRIS για επιχειρήσεις (vid)
Επόμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Fans Corner by Tony 2πλο Αγρίνιο, Άσος Παλέ ντε σπορ (vid)
NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Fans Corner by Tony 2πλο Αγρίνιο, Άσος Παλέ ντε σπορ (vid)