Καράμπελα: «Μας ταξίδεψε η μεγαλειώδης ελληνική ψυχή!»

από AllAboutARIS

Η Καράμπελα μίλησε για τη μεγαλειώδη ελληνική ψυχή, έδωσε συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην αθλήτρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και εξέφρασε τη σιγουριά της για ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Έγινε το καλύτερο ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η τρίτη θέση και το ιστορικό μετάλλιο που κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη μας γεμίζει χαρά και περηφάνια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας! Η μεγαλειώδης ελληνική ψυχή μας ταξίδεψε σήμερα και τα πολλά λόγια είναι, μάλλον περιττά.

Συγχαρητήρια στην ίδια και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ειδικότερα στην προπονήτρια της Εθνικής ομάδας Αναστασία Γκούτσεβα και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Κυριάκο Γιαννόπουλο για την τεράστια αγάπη του στους αθλητές. Με ήθος, δύναμη και χαρακτήρα και ως μία ομάδα ενωμένη σαν γροθιά, αυτά τα κορίτσια έχουν ακόμη πολλά ακόμα να δώσουν».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X