Ο Γιουλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν στη Ρεάλ

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν κρεμάει τα παπούτσια του. Ο 36χρονος Ισπανός γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για νέο μονοετές συμβόλαιο -με αρκετά μειωμένες αποδοχές- και θα αγωνιστεί για άλλη μία σεζόν στα ευρωπαϊκά παρκέ, με στόχο να ρίξει τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του το 2025.

Ο Γιουλ ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από τη δράση, αν η Ρεάλ δεν του προσέφερε νέο deal, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Κάρλος Σάντσεθ Μπλας. Η βασίλισσα, γνωρίζοντας τις προθέσεις του, αποφάσισε πως θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού έχασε ήδη έναν βετεράνο από τα αποδυτήριά της, μετά την απόσυρση του Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Γιουλ φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2007 και μαζί της μετράει 407 συμμετοχές στην EuroLeague με μέσο όρο 9.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ. Σε επίπεδο τίτλο ο διεθνής Ισπανός γκαρντ έχει μεταξύ άλλων 3 ευρωπαϊκές κούπες, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας και 6 Κύπελλα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την μεταγραφή του Οντουμπάζιο
Προηγούμενο άρθρο H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την μεταγραφή του Οντουμπάζιο
Επόμενο άρθρο Η σκληρή προπόνηση του Γιάννη (vid)
Η σκληρή προπόνηση του Γιάννη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News