Συγκινημένη η σύντροφος του Ντούσκου: “Του αξίζουν 50 χρυσά!” (vid)

Ο 28χρονος αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Σανγκάη και μετά την επιτυχία του, η σύντροφός του Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ με την Ζωή Φίτσιου, μίλησε για την προσπάθεια του Γιαννιώτη κωπηλάτη.

«Μόνο συγκλονιστικές στιγμές; Απίστευτο! Αυτό που ο κόσμος βλέπει, επειδή ο Στέφανος πήρε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και μπορεί να είναι συνέχεια ψηλά, δεν ισχύει. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, οι αθλητές είναι πολύ καλοί», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Και συνέχισε με μία… αποκάλυψη για τον Στέφανο Ντούσκο«Δεν ξέρω πώς το κάνει. Ούτε εκείνος έχει αντιληφθεί τι έχει πετύχει. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη διαδικασία. Ο Στέφανος είναι 11 χρόνια στο χώρο, λείπει όλον τον καιρό. Του αξίζουν 50 χρυσά παγκόσμια».

 

Σάλος με το χέρι του Σαλάχ – Η εξήγηση της Premier League
Προηγούμενο άρθρο Σάλος με το χέρι του Σαλάχ – Η εξήγηση της Premier League
Επόμενο άρθρο Η νύχτα που το πλοίο Empire Patrol έγινε κολαστήριο για εκατοντάδες Κύπριους
Η νύχτα που το πλοίο Empire Patrol έγινε κολαστήριο για εκατοντάδες Κύπριους