Ελληνίδα το φαβορί για αθλήτρια της χρονιάς

από AllAboutARIS

Σήμερα (22/10) αναμένεται να ανακοινωθούν οι αθλητές της χρονιάς, με δύο Έλληνες αθλητές να βρίσκονται στην τελική τριάδα στις κατηγορίες τους. Από τη μία, ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον αθλητή της χρονιάς, ενώ από την άλλη η Ελίνα Τζένγκο είναι φαβορί για το “Ανερχόμενο Αστέρι” του 2022!

Η 20χρονη πρωταθλήτρια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του εν λόγω βραβείοιυ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Υποψήφιες είναι και οι Κάρμεν Μπρους, Ανγκελία Τόπιτς.

Στον αθλητή της χρονιάς, ο Άρμαντ Ντουπλάντις έχει τον πρώτο λόγο. Ο Σουηδός αθλητής έκανε συγκλονιστική χρονιά, καθώς πήρε όλους τους τίτλους και έσπασε τα παγκόσμια ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό. Ο Ντουπλάντις έχει ως ανταγωνιστή τον δικό μας πρωταθλητή, Μίλτο Τεντόγλου, αλλά και τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν.

Στις γυναίκες, η Φέμκε Μπολ είναι φαβορί και συνυποψήφιές της είναι οι Ιβάνα Βουλέτα και Ναφισάτου Τιάμ.

Στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, έχει ταξιδέψει και ελληνική αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Γιατρουδάκη, τον διευθυντή αγώνων, Ανδρέα Γκόγκα και τον τεχνικό διευθυντή, Χρήστο Μελέτογλου. Το παρόν θα δηλώσει και ο ειδικός γραμματέας, Παναγιώτης Δημάκος, με την ιδιότητα του μέλους της ΕΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X