Τεντόγλου: «Αυτό που έκανα σήμερα δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή»

από AllAboutARIS

Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τη νίκη του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδα στη Σιλέσια. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 8,34 μέτρα, που είναι και η κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε ότι την επίδοσή του και μάλιστα με κόντρα άνεμο δεν μπορεί να κάνει άλλος αθλητής. Παράλληλα, ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι έδωσε 16 πόντους στην ελληνική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανα σήμερα, το 8,34 μ.. με -1,3 δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή. Είδατε ότι οι υπόλοιποι που είναι καλοί αθλητές δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε 8 μέτρα.

«Δουλεύω κάποιες λεπτομέρειες στα άλματα μου. Σήμερα βγήκε το τελευταίο άλμα καλό. Θα μπορούσα να έχω ξεκινήσει έτσι. Αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε», συμπλήρωσε ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι.

«Είμαι ευχαριστημένος που έδωσα 16 πόντους στην ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν αγωνιστεί ήδη και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν. Πάμε, το έχουμε!», σχολίασε ο Μίλτος Τεντόγλου για τους πόντους που έδωσε στην ελληνική ομάδα.

Αναφορικά για τη σημασία του αγώνα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, είπε: «Όλοι οι αγώνες είναι χρήσιμοι. Για τα άλλα παιδιά της ομάδας αυτό μοιάζει με Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι καλή εμπειρία για τα παιδιά»

Προτεινόμενα Άρθρα