Υποδοχή στον Τεντόγλου με… μπύρα (vid)

από AllAboutARIS

Μπορεί η ώρα να ήταν περασμένη, αλλά κανείς από την εθνική ομάδα στίβου δεν θα κοιμόταν πριν υποδεχτεί τον Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, έφτασε μέσα σε επευφημίες, με την οικογένειά του και στελέχη του ΣΕΓΑΣ να τον αγκαλιάζουν πρώτοι και μετά να παίρνουν σειρά οι αθλητές.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που νωρίτερα το πρωί είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην, εμφανίστηκε στο χέρι με ένα ποτήρι μπύρα, (γιατί έτσι γιορτάζει το τέλος της σεζόν μετά από μία μεγάλη διοργάνωση) ενώ άλλο ένα περίμενε τον Μίλτο ο οποίος δεν τα πάει καθόλου καλά με το αλκοόλ… Κρατούσε την μπύρα στο χέρι και προπονητές της εθνικής τον σήκωσαν στους ώμους τους για να τον αποθεώσουν. Εκεί, ανάγκασαν τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή να πιει μπύρα κι αυτός για να μην τους χαλάσει το χατίρι, ήπιε μια γουλιά κι εκεί έβαλε… στοπ.

Πιο δίπλα, πανευτυχής ο Γιώργος Πομάσκι, είδε τους προπονητές των ρίψεων να τον σηκώνουν κι αυτόν στα χέρια και να τον πετάνε όσο ψηλά μπορούσαν, δείχνοντάς του πως κι αυτός έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία και ότι αναγνωρίζουν το σπουδαίο του έργο.

Δείτε την υποδοχή στο ξενοδοχείο για τον Τεντόγλου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Προτεινόμενα Άρθρα