Άδοξος αποκλεισμός με το «καλημέρα» για την Σάκκαρη

από AllAboutARIS

ον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του Roland Garros γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, χάνοντας από την Καρολίνα Μούχοβα με 2-0 σετ (6|5|-7, 5-7), λέγοντας σε ακόμη ένα τουρνουά της σεζόν πρόωρο «αντίο».

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρέθηκε από πολύ νωρίς με τρία games διαφορά (3-0). Όμως, η Μούχοβα βρήκε παρόμοια απάντηση, φέρνοντας το σετ στα ίσα (3-3). Οι δύο παίκτριες διατήρησαν τα σερβίς τους, με την Τσέχα στο 11ο game να πραγματοποιεί το break απέναντι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Το 5-6 στα games δεν πτόησε την Σάκκαρη, η οποία «έσπασε» το σερβίς της Μούχοβα, στέλνοτνας το σετ στο tie-break. Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο game του σετ, η Τσέχα έκανε πολύ γρήγορα το mini break (1-3), το οποίο διατήρησε έως το τέλος, ανοίγοντας το σκορ στα σετ με 7-5 στα games.

Παρόμοιο ξεκίνημα είχε η Ελληνίδα αθλήτρια στο δεύτερο σετ, αποκτώντας διαφορά δύο games (2-0). Ίδια, όμως, ήταν και η απάντηση της Μούχοβα η οποία με συνοπτικές διαδικασίες ισοφάρισε (2-2) και στη συνέχεια πέρασε μπροστά κρατώντας το σερβίς της (2-3).

Οι δύο αθλήτριες στη συνέχεια κράτησαν τα σερβίς τους, πηγαίνοντας χέρι – χέρι στο 10ο game (5-5). Σε εκείνο το σημείο, η Τσέχα αθλήτρια σέρβιρε για το 6-5 και στη συνέχεια πέτυχε το break για να κλείσει το σετ και συνάμα το παιχνίδι με τελικό σκορ 2-0 σετ.

Προτεινόμενα Άρθρα