«Βράχος» ο Τζόκοβιτς, λύγισε τον Φριτς και έφυγε για το 6ο! (vid)

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 σετ τον αξιόμαχο, Τέιλορ Φριτς, και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals για πρώτη φορά από 2018.
Αν και ο Αμερικανός τον απείλησε σοβαρά στο 2ο σετ, ο Νόλε έδειξε για ακόμα μια φορά το σκληρό μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένος και αφού πήρε και τα δύο tie-break, πήρε και το εισιτήριο για τον τελικό του ATP Finals για 8η φορά στην καριέρα του. Σε αυτό θα βρεθεί για πρώτη φορά από το 2018 και ελπίζει στην πρώτη κατάκτηση από το 2015.

Αν αυτό συμβεί, ο μυθικός Σέρβος θα πιάσει την επίδοση του Ρότζερ Φέντερερ που με 6 τίτλους βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Εναν εκ των Κάσπερ Ρουντ ή Αντρέι Ρούμπλεβ θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Τορίνο.

Ο Τζόκοβιτς έκανε break νωρίς στο πρώτο σετ για το 3-2 και ο Φριτς απάντησε στο επόμενο γκέιμ, για να ισοφαρίσει σε 3-3. Ο Αμερικανός κράτησε το σερβρίς του μέχρι το tie-break, όπου κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με 5-4. Στους τελευταίους πόντους όμως, ο Nole έδειξε μέταλλο πρωταθλητή και επικράτησε με 7-5.

Οι ρόλοι άλλαξαν στο δεύτερο σετ, το αποτέλεσμα όμως ήταν λίγο πολύ το ίδιο. Ο Καλιφορνέζος έκανε πρώτος το break για το 2-0 και μάλιστα σέρβιρε για το σετ στο 5-3.

Ομως ο Τζόκοβιτς ήταν εκεί, έκανε το break-back για το 5-5. Και το σετ αυτό πήγε σε tie-break, όπου ο Φριτς έσβησε μεν match-point στο 5-6 και ισοφάρισε σε 6-6, όμως έκανε λάθος στο 2ο match point του Σέρβου και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 8-6 του tie-break, έπειτα από 1 ώρα και 54 λεπτά αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X