Λεχέτσκα – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Στέφανο και αποκλεισμός στο Indian Wells (vid)

από AllAboutARIS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) ηττήθηκε από τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο. 29) με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και η πορεία του στο Indian Wells ολοκληρώθηκε στους “16” του χιλιαριού τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε κακό πρώτο σετ, στο δεύτερο βελτίωσε τα χτυπήματά του όμως δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να συνεχίσει στο τουρνουά. Ο Τσέχος τενίστας στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μπεν Σέλτον – Γιανίκ Σίνερ.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς φάνηκε εκτός ρυθμού, καθώς ο Λεχέτσκα κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά games παρότι ο Στέφανος του έσβησε τέσσερα break points και έκανε το 5-1. Στο έβδομο game ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-2, αλλά ο Λεχέτσκα κράτησε το σερβις του και έκανε το 6-2.

Ο Λεχέτσκα όπως και στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο έκανε break στο τρίτο game και πήρε το προβάδισμα για το τρίτο σετ. Μάλιστα πίεσε για να κάνει κι άλλα break αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του. Στη συνέχεια του δεύτερου σετ δεν άλλαξε τίποτα, καθώς οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους κι έτσι ο Τσέχος επικράτησε στο τέλος με 6-4.

 

Προτεινόμενα Άρθρα