Μουσείο στη Σερβία προς τιμήν του Τζόκοβιτς

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό του τένις και έτσι συμπλήρωσε την μοναδική διάκριση που έλειπε από την άκρως επιτυχημένη πορεία που έχει χαράξει στο τένις .

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς μετά το κορυφαίο επίτευγμα του “Νόλε” ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση κατασκευής μουσείου στο Βελιγράδι προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον 37χρονο τενίστα για την προσφορά του στον αθλητισμό και όλες του τις επιτυχίες με αποκορύφωμα το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Σερβίας δήλωσε:

“Είχαμε τις πρώτες συζητήσεις για την κατασκευή του μουσείου Νόβακ Τζόκοβιτς, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ακόμη ένα σημείο – πόλο έλξης στην πόλη του Βελιγραδίου. Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα έχει ένα μουσείο αφιερωμένο στον Ράφα Ναδάλ. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τι έχει κάνει ο Τζόκοβιτς για τη χώρα μας σύμφωνα με τις αξίες του και ταυτόχρονα να προσελκύσουμε τουρίστες”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με σερβικά μέσα ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δωρίσει το πριμ των 200.000 ευρώ που έλαβε από το σερβικό κράτος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας.

Προτεινόμενα Άρθρα