«Πέταξε» στον… Κύργιο ο Τσιτσιπάς!

από AllAboutARIS

Πιο πειστικός από κάθε άλλη φορά στο χορτάρι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ξεπέρασε το εμπόδιο του 28χρονου Αυστραλού (Νο.76) με 6-2, 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Εκεί θα βρει τον εκρηκτικό Νικ (Νο.40), που ισοπέδωσε τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 6-2, 6-3, 6-1 σε μόλις 85 λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε συνολικά μόνο 9 πόντους στο σερβίς του (3 πίσω από το πρώτο, 6 πίσω από το δεύτερο), ενώ σημείωσε και 24 άσους. Θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του Στεφ…

Τα μηνύματα, πάντως, από τον σημερινό αγώνα του 23χρονου τενίστα ήταν ενθαρρυντικά, καθώς ίσως και για πρώτη φορά έδειξε τόσο άνετος στο χορτάρι! Winners από παντού, αξιοπιστία στο σερβίς του, εξαιρετικές επιστροφές έκαναν τον Νο.5 τενίστα να φτάσει σε μια άνετη νίκη, που του επιτρέπει να κρατήσει και ενέργεια για τη «σκληρή» συνέχεια.

Στο ματς κόντρα στον Ρίτσαρντ ο Στεφ… κοιμήθηκε στο ξεκίνημα, όμως σήμερα μπήκε στον αγώνα πιο «πονηρεμένος». Με μάτι που… γυάλιζε από την αρχή και με σερβίς που δεν έδινε το δικαίωμα στον Τόμπσον να σκεφτεί την πιθανότητα μπρέικ, «έσπασε» δύο φορές τον αντίπαλό του και «έγραψε» το 1-0.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X