Τένις: Ο Φέντερερ συνεχίζει την προσπάθεια για να επιστρέψει στα κορτ (pic)

από AllAboutARIS

Τα πάντα ώστε να επιστρέψει το συντομότερο και να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους, κάνει ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος συνεχίζει την ενδυνάμωση των ποδιών του μετά τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις τους τελευταίους 18 μήνες.

Λίγο πριν κλείσει τα 41 του χρόνια, ο σπουδαίος Ελβετός περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να φτάσει γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να επιστρέψει σε αυτό που λατρεύει περισσότερο.

Το Wimbledon 2021 ήταν το τελευταίο τουρνουά του Φέντερερ και ο μεγάλος του στόχος παραμένει το φετινό Championships αν και ο ίδιος έχει επισημάνει ότι το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει πολύ μικρές πιθανότητες.

Ίσως τα τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν στις ΗΠΑ, αρχές Αυγούστου, να είναι ένας πιο εφικτός στόχος αλλά θα εξαρτηθεί και από την βελτίωση που παρουσιάζει το σώμα του στην εντατική ενδυνάμωση που πραγματοποιεί.

“Συνεχίζουμε…” έγραψε απλά στο Instagram ο Φέντερερ, ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες από προπονητικό session στο γυμναστήριο, προκαλώντας ενθουσιασμό στους ακολούθους του.

“Ανυπομονούμε να σε δούμε πίσω στο tour” έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του ATP Tour.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X