Τζόκοβιτς: «Έτοιμος να χτυπήσει τον τίτλο ο Τσιτσιπάς» – Ξέχασε τον τελικό του RG o Σέρβος!

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε τη μορφή που έχει πάρει το ταμπλό του Australian Open, επαινώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά, και δήλωσε ότι πλέον έχει στο μυαλό του το τρόπαιο στη Μελβούρνη.
Αφού πρώτα ανέφερε ότι το ματς κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ ήταν το καλύτερό του για τη φετινή σεζόν, ρωτήθηκε αν τώρα που νιώθει καλύτερα το πόδι του άλλαξαν οι φιλοδοξίες του στη Μελβούρνη: «Πριν μια εβδομάδα δεν σκεφτόμουν τον τίτλο, απλά σκεφτόμουν να είμαι αρκετά καλά για να παίξω στο επόμενο ματς. Απόψε, ο τρόπος που έπαιξα, ο τρόπος που αισθάνθηκα με έκαναν να πιστέψω ότι μπορώ να φτάσω ως το τέλος. Πάντα το πιστεύω με βάση το τένις μου, αλλά το πόδι δεν μου έδινε πολλές ελπίδες για ολόκληρο το τουρνουά. Το ότι είμαι ο μοναδικός πρωταθλητής Grand Slam που έχει απομείνει στο τουρνουά με κολακεύει, αλλά δε νομίζω να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να την κάνει ως έναν βαθμό για μένα, αλλά όχι για τους άλλους».

Στη συνέχεια μίλησε για τους παίκτες που έχουν περάσει στα προημιτελικά. «Ο Τσιτσιπάς είναι μάλλον ο πιο έμπειρος από όλους», είπε ο πρώην Νο.1 τενίστας στον κόσμο, αλλά ξέχασε ότι είχε παίξει με τον Στεφ στον τελικό του Roland Garros 2021! «Έχει παίξει στα τελικά στάδια Grand Slam αρκετές φορές. Νομίζω δεν έχει παίξει σε τελικό, κάνω λάθος;».

Οι δημοσιογράφοι τότε του υπενθύμισαν ότι τον νίκησε στο Παρίσι και, μάλιστα, γύρισε το ματς. «Σωστά, σωστά, δικό μου λάθος. Αυτό που ήθελα να πω και να τον επαινέσω γι’ αυτό, είναι ότι φαίνεται να είναι έτοιμος να χτυπήσει τον τίτλο. Με τον τρόπο που παίζει πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Και τα υπόλοιπα παιδιά, μερικοί νεαροί Αμερικανοί πηγαίνουν εξαιρετικά. τα πάντα είναι πιθανά, πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X