Τζόκοβιτς: Επέστρεψε φουριόζος και διέλυσε τον Τιάφο!

από AllAboutARIS

Από την στιγμή που ο Τέιλορ Φριτζ κέρδισε τον Κάμερον Νόρι, η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Φράνσις Τιάφο είχε ιδιαίτερη σημασία για την έκβαση του φετινού Laver Cup. Και ο Σέρβος μπήκε αποφασισμένος από την αρχή για να «καθαρίσει» το ματς, όπως και έκανε.

Αν και έχει καιρό που είναι ανενεργός (σχεδόν δύο μήνες από τον τελικό του Wimbledon πάλι στο Λονδίνο), έδειξε από την αρχή ότι είναι σε καλή κατάσταση και κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) υπό το βλέμμα του Ρότζερ Φέντερερ που θα μείνει με την μικτή Ευρώπης ως το τέλος του τουρνουά (αντίθετα ο Ναδάλ έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στην Ισπανία καθώς συμμετείχε μόνο για το χθεσινό αποχαιρετιστήριο διπλό με τον Φέντερερ).

O Σέρβος τελείωσε το πρώτο σετ σε 22 λεπτά, έχοντας 88% στο πρώτο σερβίς και δεν έχασε ούτε ένα πόντο στα games που σέρβιρε! Συνολικά σε όλο το σετ ο Τιάφο πήρε 9 πόντους απέναντι σε έναν καταιγιστικό Νόλε.

Με… φόρα ο κάτοχος 21 grand slam άρχισε με break το δεύτερο σετ, ωστόσο ο Τιάφο προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς. Ο Τζόκοβιτς κρατούσε ωστόσο εύκολα το σερβίς του και έφτασε εύκολα στη νίκη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα