Χειρουργήθηκε στον αγκώνα ο Τσιτσιπάς

από AllAboutARIS

Σε χειρουργική επέμβαση στην Ελβετία υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό στον δεξιό αγκώνα και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ATP Finals που διεξήχθη στο Τορίνο, ενώ νωρίτερα δεν του είχε επιτρέψει να ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν στο Paris Masters.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με δεμένο τον δεξιό αγκώνα και την οποία «συνόδευσε» με κείμενο, όπου αναφέρει ότι θα αρχίσει προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται δυσκολότερα πριν γίνουν ευκολότερα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Κάποιες ημέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρά σου, τις ελπίδες και τα οράματα για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης ημέρες όπου η ζωή έχει να κάνει απλά με το να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους θαυμαστές, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνσή σας. Επικεντρωμένος σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τσιτσιπάς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X