Χωρίς νίκη κόντρα στο Top 10 φέτος ο Τσιτσιπάς

από AllAboutARIS

Ο 24χρονος τενίστας, Νο.5 στον κόσμο, δεν τα έχει πάει άσχημα στη χρονιά και είναι χαρακτηριστικό πως βρίσκεται στο Νο.4 του Race, έχοντας παίξει σε δύο τελικούς (Australian Open, Βαρκελώνη), δύο προημιτελικούς (Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη) και έναν ημιτελικό (Ρώμη).

Φαίνεται, όμως, ότι μέχρι τώρα τού λείπει το… κάτι παραπάνω που θα του χαρίσει τίτλο φέτος και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την απόδοσή του όταν βρίσκει απέναντί του το Top 10.

Τέσσερις φορές έχει αντιμετωπίσει παίκτες της πρώτης δεκάδας και έχει ισάριθμες ήττες, με τελευταία αυτή που γνώρισε χθες από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Ρώμη (7-5, 7-5).

Η σεζόν ξεκίνησε με το 6-3, 7-6(4), 7-6(5) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Μελβούρνης και ακολούθησαν η ήττα με 6-2, 6-4 από τον Τέιλορ Φριτζ στο Μόντε Κάρλο και με 6-3, 6-4 από τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό της Βαρκελώνης.

Όχι μόνο, δηλαδή, δεν έχει πάρει νίκη, αλλά δεν έχει πάρει ούτε σετ κόντρα στο Top 10. Σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα στα μεγάλα ματς, αν θέλει να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τροπαίων…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X