Η Σάκκαρη συνάντησε τον Μπουφόν στην Πάρμα: “Προπονούμαι όπως εκείνος”

από AllAboutARIS

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Εμίλια Ρομάνα για το Parma Ladies και ως γνήσια ποδοσφαιρόφιλη, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τα γραφεία του συλλόγου – σύμβολο της περιοχής.

Η Πάρμα έχει κάνει το απαιτούμενο restart και πλέον βρίσκεται στη Serie B με βλέψεις για επιστροφή εκεί όπου ανήκει, στα “μεγάλα σαλόνια” του καμπιονάτο. Πρωταγωνιστής σε αυτήν την προσπάθεια είναι ένας θρύλος της μεγάλης ομάδας του ’90 αλλά και του κάλτσιο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στα 44 έχει διπλό ρόλο: λειτουργεί τόσο ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου, όσο και ως πρέσβης του.

Η Σάκκαρη βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας το πρωί της Τρίτης επ’ ευκαιρίας της παρουσίας της στο τουρνουά της WTA και συνάντησε τον Μπουφόν, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. “Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10”, είπε ο Μπουφόν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, για να του απαντήσει με χιούμορ: “Κι εγώ σε ξέρω!”

Μάλιστα, ο Μπουφόν εξομολογήθηκε την επιθυμία του στη Σάκκαρη: “Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ”. Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, του απάντησε με μία ανέκδοτη ιστορία από τις προπονήσεις της: “Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν”.

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο θρυλικός τερματοφύλακας από την πλευρά του της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1 στην πλάτη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X