“Αποθεώθηκε” από τον Πρωθυπουργό και το κοινό η Σάκκαρη, που “λύγισε” την Αλίσια Πάρκς (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο τουρνουά της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κατάσταση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 6-4, 6-3 την Αλίσια Πάρκς και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της. Πήρε το πρώτο break στο τρίτο game, η Πάρκς απάντησε άμεσα, όμως η Ελληνίδα βρήκε νέο break για το 3-2 και στη συνέχεια διατήρησε το προβάδισμά της, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ δίπλα του παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι σύντροφος της Μαρίας Σάκκαρη, στηρίζοντάς την σε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα.

Eπαφές της Μπεσίκτας με Σαλάχ
Προηγούμενο άρθρο Eπαφές της Μπεσίκτας με Σαλάχ