Επιστροφή σε γνώριμα δεδομένα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νέα χρονιά θα βρει τον ΑΡΗ να διαφοροποιεί τους αριθμούς του. Μία απόφαση που πάρθηκε προ κορωνοϊού αλλά στην οποία θα είχε οδηγηθεί εκ των πραγμάτων λόγω κορωνοϊού.

Το γεγονός ότι η ομάδα -όπως όλες- αναπροσαρμόζει το μπάζετ της , δεν σημαίνει φυσικά ότι ρίχνει τον πήχη και αλλάζει τους στόχους της. Απλά θέλει να πάε σε πιο λογικά νούμερα για να καλύψει το άνοιγμα του περασμένου καλοκαιριού και φυσικά να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν στο ποδόσφαιρο. 

Και φυσικά δεν πρόκειται για νούμερα τα οποία είναι άγνωστα ή τόσο χαμηλά. Το αντίθετο. Πρόκειται για νέα δεδομένα τα οποία όμως είναι γνωστά και αποτελεσματικά. 

Βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει, το μπάτζετ της νέας σεζόν θα κινηθεί πάνω-κάτω στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2018. Όταν δηλαδή ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε πολύ καλές επιλογές και το φινάλε της χρονιάς τον βρήκε να εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή του έξοδο. Με μία πλειοψηφία συμβολαίων που κινούταν κατά μέσο όρο στις 150 χιλιάδες και κάποιες ποιοτικές επιλογές που ξεπερνούσαν τις 200-250 χιλιάδες ευρώ. 

Προτεινόμενα Άρθρα