Ο Ιντέγε συμβουλεύει τον… Ιγκάλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπράουν Ιντέγε μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον σε πρωταθλήματα όπως το αγγλικό ή το ισπανικό, παραμένει όμως ένα top όνομα για την Νιγηρία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι κλήθηκε να πάρει θέση για τον Οντιόν Ιγκάλο και αν θα είναι καλό για αυτόν να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την νέα σεζόν. 

“Νομίζω ότι ο Ιγκάλο πρέπει να μείνει. Είναι χαρούμενος στην Αγγλία και κάποιες φορές φτάνει σε ένα σημείο όποθ δεν σκέφτεσαι τα χρήματα”, ανέφερε ο Ιντέγε στην ιστοσελίδα “footballlive.ng”.

Παράλληλα ο φορ του ΑΡΗ σε άλλες δηλώσεις του γύρισε πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε στην απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. 

“Δεν ανησυχούσα πολύ, γιατί είχα ακούσει ήδη την φήμη ότι ο ατζέντης μου είχε πει τον Κέσι (τότε προπονητής της Νιγηρίας) να με αφήσει εκτός ομάδας. 

Απέλυσα τον ατζέντη μου, διότι ήταν αυτός που προσπαθούσε να σταματήσει την μεταγραφή μου στην Γουέστ Μπρομ. Έτσι, τον απέλυσα και συμφώνησα με έναν Άγγλο ατζέντη ο οποίος ολοκλήρωσε την μεταγραφή μου”, δήλωσε ο άσσος του ΑΡΗ σχετικά με εκείνη την δύσκολη στιγμή της καριέρας του

Προτεινόμενα Άρθρα