Αναμένεται… σφαγή για Κέιν

από Αντώνης Γκάτζιος

Το μέλλον του μακριά από την Τότεναμ βλέπει ο Χάρι Κέιν, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι άλλο τα επόμενα χρόνια και η διοίκηση του άναψε το "πράσινο φως" για την αποχώρηση του.

Το τελευταίο διάστημα αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του υψηλόσωμου στράικερ. Ανάμεσα τους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διοικούντες την Τότεναμ, μετά από αρκετή σκέψη θεώρησαν πως στην παρούσα φάση θα ήταν ωφέλιμη η παραχώρηση του Κέιν.

Για τους εξής λόγους. Αρχικά για οικονομικούς, καθώς τα «σπιρούνια» μετά τα όσα έχουν συμβεί εξαιτίας της πανδημίας, χρειάζονται χρήματα στα ταμεία τους και δεύτερον ο Κέιν λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πάρει θέση για την πιθανή αποχώρηση του από τον σύλλογο, τονίζοντας πως είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να δώσει στην Τότεναμ και τον Χάμες Ροδρίγκες και τον Γκάρεθ Μπέιλ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Έτσι κι αλλιώς, τόσο ο Κολομβιανός όσος και ο Ουαλός δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν και είναι από τους παίκτες που θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». 
 
Από την άλλη, ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της «βασίλισσας» εδώ και πολύ καιρό και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του. 

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η Ρεάλ είναι έτοιμη, εκτός από ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, να προσφέρει στους Λονδρέζους και τους Χάμες και Μπέιλ ως έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να τους πείσουν να αφήσουν τον Κέιν να φύγει.

Προτεινόμενα Άρθρα