"Ετσι περνούν οι μέρες της καραντίνας"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Μιχάι Κόρχουτ μίλησε σε Μέσο της Ουγγαρίας για το πώς βιώνει την καραντίνα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ούγγρος αμυντικός μέσος περιέγραψε την καθημερινότητά του και τόνισε ότι οι Έλληνες ακολουθούν πιστά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί.

“Μείναμε στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι”, είπε ο Κόρχουτ μιλώντας στην ιστοσελίδα “Haon.hu”. “Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες, έπρεπε να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί στην παρούσα κατάσταση ήταν απρόβλεπτο το πότε θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Προς το παρόν, η κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται ότι θα παραμείνει έτσι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου. Όπως έμαθα, στην Ουγγαρία δεν είναι πάντα κλειστά, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον εδώ”.

Συνεχίζοντας ο Ούγγρος αμυντικός χαφ τόνισε: “Εδώ πλέον μπορείς να βγεις από το σπίτι αν μπορείς να αποδείξεις πού πηγαίνεις και ποιος είσαι. Απ’ ό,τι βλέπω, οι άνθρωποι ακολουθούν τους περιορισμούς”.

Οι παίκτες του ΑΡΗ συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί. “Μπορείς να πας για ένα τρέξιμο εδώ, αλλά όχι με μέλος της οικογένειας. Ευτυχώς έχουμε ένα δάσος κοντά στο οποίο μπορώ να βγω και να τρέξω. Τώρα που είμαι σπίτι, βοηθάω στις δουλειές. Με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία… Έχουμε επίσης ένα σκύλο, συνήθως τον παίρνω για μια βόλτα, αυτό ακόμα επιτρέπεται. Επίσης, διαβάζουμε βιβλία και παρακολουθούμε ταινίες, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο μας”, δήλωσε ο Κορχούτ.

Απαντώντας στις φήμες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Ούγγρος επισήμανε: “Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το συμβόλαιό μου λήγει αυτό το καλοκαίρι. Λέγεται ότι ψάχνουν για αντικαταστάτη του Ινσούα, αλλά δεν έχει προσεγγίσει κανείς ούτε εμένα ούτε το μάνατζέρ μου για το θέμα αυτό, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω”.

Προτεινόμενα Άρθρα