Χρόνια σου πολλά ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! (audio)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για τον ελληνικό λαό, σήμερα ξημερώνει μία μέρα Εθνικής εορτής εν μέσω μίας πανδημίας που ταλαιπωρεί ολόκληρη την χώρα. Για τον Αρειανό, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα γιορτάζει την επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, οι φίλοι του ΑΡΗ έχουν ακόμη έναν λόγο να γιορτάζουν. Κάτι αποκλειστικά δικό τους. 

Σαν σήμερα, το 1914, κάπου στου Βότση γράφτηκε ιστορία. Γράφτηκε η αρχή ενός τεράστιου αθλητικού κινήματος. Ένας σύλλογος ο οποίος εξελίχθηκε σε μία τεράστια αθλητική κοινωνία, καθόρισε την πορεία της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πανηγύρισε τίτλους, δημιούργησε δεκάδες γενιές οπαδών. Και άλλα και άλλα και άλλα. 

Μπορούμε να γράφουμε για ώρες. Ολα αυτά και πολλά ακόμα, είναι ο ΑΡΗΣ. Είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της Μακεδονίας, ο οποίος σήμερα κλείνει 106 χρόνιας ζωής! Μέσα από επιτυχίες, δυσκολίες και κοιννωική προσφορά για πάνω από έναν αιώνα. 

Από το πρωί της Τετάρτης το AllAboutARIS θα ξεκινήσει, όπως κάθε χρόνο, το δικό του αφιέρωμα με τις πιο ένδοξες στιγμές της ομάδας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα που το κίτρινο με το μαύρο έχουν διαπρέψει. 

Για την ώρα… χρόνια πολλά ρε Αρειανάρα! Να σε χαιρόμαστε εμείς και οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί σου! 

Προτεινόμενα Άρθρα