Η "A Bola" για Γκάμα και ΑΡΗ (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπρούνο Γκάμα αποτελεί ένα καλό όνομα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, από την συχνότητα με την οποία ασχολούνται μαζί του τα ΜΜΕ της χώρας του.

Πριν λίγες εβδομάδες ο 32χρονος άσσος κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, με το οποίο πραγματεύεται και η “A Bola” με χθεσινό της δημοσίευμα. 

«Ο Πορτογάλος εξτρέμ του ΑΡΗ, Μπρούνο Γκάμα, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη (η διοίκηση ετοιμάζει ήδη καινούργιο συμβόλαιο, με το άλλο να λήγει το καλοκαίρι)», αναφέρει η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, προσθέτοντας και τις πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. 

«Είμαι χαρούμενος για τη σεζό που κάνω και που βοηθώ το κλαμπ με τους στόχους του. Θα ήθελα να μείνω στον ΑΡΗ, αλλά δεν είναι μόνο θέμα θέλησης. Πρέπει να αξιολογήσουμε και άλλες παραμέτρους», συμπλήρωσε η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της. \

Ως γνωστόν ο Πορτογάλος περιμένει την επίσημη πρόταση του ΑΡΗ, η οποία έχει πάει πίσω εξαιτίας της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και έχει επηρεάσει τον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Προτεινόμενα Άρθρα