Ψάχνει και… αθλητές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τους τελευταίους μήνες ο ΑΡΗΣ έχει μπει σε διαδικασία ανζήτησης παικτών για την νέα σεζόν, η οποία προχωράει όλο και πιο έντονα,

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρκετές λίστες ποδοσφαιριστών τους οποίους εξετάζουν με προσοχή, έχοντας θέσει συγκεκριμένα κριτήρια. Οχι μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. 

Σε από το κομμάτι υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που καθορίζουν τις αναζητήσεις των “κιτρινόμαυρων”. Και ένα από τα πιο βασικά, με τα τωρινά δεδομένα, είναι το αθλητικό κομμάτι. 

Η πρόθεση που υπάρχει, βάσει του τωρινού προγραμματισμού, είναι η πλιεοψηφία των παικτών που θα έρθουν να είναι και… αθλητές εκτός της ιδιότητάς τους ως ποδοσφαιριστές. 

Ο ΑΡΗΣ θέλει να δημιουργήσει μία αθλητική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερη ένταση και τρεξίματα στο παιχνίδι του, μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη. Στοιχεία τα οποία είναι πολύ χρήσιμα ειδικά όταν πιέζεις τον αντίπαλο. 

Το ποδόσφαιρο έτσι κι αλλιώς εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο που δεν περιορίζεται στην… επανάσταση που υπήρξε στο τακτικό κομμάτι τα τελευυταία χρόνια, αλλά γίνεται και περισσότερο αθλητικό. 

Προτεινόμενα Άρθρα