Ρουμπιάλες: "Η Μπαρτσελόνα δεν θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα χαρτιά"

από Γιώργος Γκάτος

Η μετάθεση του Euro για το καλοκαίρι του 2021 λόγω του κορονοϊού, έγινε πρωτίστως για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, Θεού θέλοντος και Covid-19 επιτρέποντος.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, επισήμανε ότι “οι διοργανώσεις πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από τις 30 Ιουνίου, αλλά αυτή η ημερομηνία δεν είναι ένα αδιαπέραστο τείχος”.

Ο Ρουμπιάλες ξεκαθάρισε εμμέσως ότι η πρωτοπόρος της La Liga, Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, λέγοντας σχετικά ότι “το ιδανικό είναι να υπάρχει δικαιοσύνη και να είναι όλα επί ίσοις όροις. Η διοργάνωση πρέπει να κατακτηθεί μέσα στο γήπεδο και να μην υπάρχουν αδικίες”.

Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας παραδέχθηκε ότι “δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να παίξουμε ξανά”, άφησε ανοιχτό το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπελλου μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ (“το σημαντικό είναι ότι θέλουμε τελικό με φιλάθλους”), ενώ ήταν… αινιγματικός για το πως θα ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά κύπελλα: “Δεν έχει αποκλειστεί καμία πιθανότητα, αλλά βάσει ιεραρχίας πρέπει να το αποφασίσει η UEFA”.

Προτεινόμενα Άρθρα