Αστάθμητοι παράγοντες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φετινή χρονιά του ΑΡΗ έχει πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Ο πρώτος βασικός ήταν το μεταγραφικό ban.Ο δεύτερος χρονικά, αλλά πρώτος σε σημασία, είναι η πανδημία που σαρώνει το ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η απουσία μεταγραφών τον Ιανουάριο ήρθε για να αλλοιώσει την χρονιά, για να έρθει μία παγκόσμια πανδημία και να βάλει… φρένο στις ουσιαστικές εξελίξεις στην ομάδα, τουλάχιστον για την ώρα. Τόσο για την τρέχουσα σεζόν όσο και για το επόμενο καλοκαίρι.

Προεργασία υπάρχει, οι προθέσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρες. Ουσιαστικά όμως δύσκολα μπορεί να προχωρήσει κάτι αυτήν την στιγμή και για το επόμενο διάστημα -πλην κάποιας έκπληξης- αφού ο κορωνοϊός έχει “παγώσει” τα πάντα ενώ δεν βοηθάει και η έλλειψη ρευστότητας. 

Ματς δεν γίνονται, εισιτήρια δεν κόβονται ενώ υπάρχει και η σημαντική εκκρεμότητα με τις δύο δόσεις της Nova που έχει λαμβάνειν η ομάδα. Πολύ απλά, αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι δύσκολα μπορούν να προβλεφθούν στο ξεκίνημα μίας σεζόν. Την ώρα που ο Θεόδωρος Καρυπίδης καλείται να διαχειριστεί κάποια λαναθσμένα φετινά ανοίγματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό και όχι μόνο. 

Η διοίκηση θέλει πρώτα να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν -διαχειρίσιμες και καμία σχέση με τα νούμερα που διαδίδονται ενώ υπάρχει η δέσμέυση ότι αυτό θα γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου- και στην συνέχεια θα προχωρήσει ουσιαστικά στις κινήσεις της, με φόντο την πολιτική… σύνεσης που έχει χαράξει προ μηνών ο Άγγελος Χαριστέας και πάνω στην οποία θα βασιστεί ο ΑΡΗΣ της νέας σεζόν. Μαζί φυσικά με κινήσεις “πολυτελείας” αλλά παράλληλα και εξορθολογισμό των αριθμών του. 

Προτεινόμενα Άρθρα