Αναγκαίο… καλό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πλάνο επιστροφής στην αγωνιστική δράση και το εύλογο χρονικό διάστημα που θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές

Η απόφαση για απαγόρευση των προπονήσεων σε όλες τις ομάδες μέχρι τις 27 Μαρτίου, είναι προς την σωστή κατεύθυνση αφού σε αυτήν την κρίσιμη φάση προέχει η δημόσια υγεία. Και κατ΄επέκταση αυτή των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων. Και φυσικά του ΑΡΗ.

Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα κατ’ οίκον, ενώ θα τους δοθεί νέο από την επόμενη Τετάρτη το οποίο θα εφαρμόσουν τουλάχιστον μέχρι τις 27 του μήνα. 

Τα παραπάνω αποτελούν ναι μεν μία αυτονόητη κατάσταση λόγω των ημερών. Από την άλλη όμως δημιουργείται και ένας φυσιολογικός προβληματισμός για το έδαφος που χάνει η ομάδα. 

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του ΑΡΗ τόνισαν στους παίκτες ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν ευλαβικά τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, όπως και αυτές που θα πάρουν όσον αφορά το δεύτερο μισό του Μαρτίου. 

Εφόσον γίνει αυτό, τόσο καλύτερες θα είναι οι συνθήκες της επανόδου τους σε φουλ ρυθμούς, όταν με το καλό γίνει αυτό και αφού μειωθεί ο κίνδυνος στον απαραίτητο βαθμό. Διότι για να συνεχίστεί το πρωτάθλημα, τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και οι υπόλοιπες ομάδες θα χρειαστούν ένα διάατημα μίνι προετοιμασίας ώστε να αποκτήσουν αγωνιστική ετοιμότητα. 

Προτεινόμενα Άρθρα