Όλοι σπίτι και… ατομικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο προγραμματισμός για το διάστημα της διακοπής και η αλλαγή που φέρνει η απόφαση Αυγενάκη

Ο ΑΡΗΣ… μένει σπίτι από χθες, αφού εναρμονίστηκε με το κλίμα των ημερών και την ανάγλη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Από την στιγμή που αναβλήθηκε η πρεμιέρα των πλέι οφ, δόθηκε ρεπό στην ομάδα μέχρι την επόμενη Τετάρτη (18/03) αλλά με ξεκάθαρες και αυστηρές οδηγίες προς τους παίκτες. 

Αυτές είναι να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν να κυκλοφορήσουν λόγω των ημερών, ακολουθώντας επίσης πιστά το ατομικό πρόγραμμα που δόθηκε στον καθένα για τα επόμενα 24ωρα. 

Ο κάθε παίκτης οφείλει να ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένοντας νεότερη ενημέρωση εάν θα επιστρέψουν στο γήπεδο ή όχι, την ώρα που από χθες υπάρχει η απόφαση Αυγενάκη για διακοπή των προπονήσεων σε όλες τις ομάδες μέχρι τις 27/03.

Ο αρχικός προγραμματισμός του ΑΡΗ περιελάμβανε επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες για την ασφάλεια των παικτών. Εάν όμως δεν αλλάξει κάτι μετά την απόφαση του Υφυπουργού, τότε οι “κιτρινόμαυροι” είναι ήδη σε ετοιμότητα ώστε να δοθεί νέο ατομικό πρόγραμμα στους παίκτες μετά την Τετάρτη ώστε να το εφαμόσουν κατ’ οίκον.  Μία εξέλιξη η οποία είναι ξεκάθαρο ότι πηγαίνει πίσω όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αλλά όλων των ομάδων. 

Προτεινόμενα Άρθρα