Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ντόνοβαν Μίτσελ!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μετά τους Ρούντι Γκομπέρ και Εμάνουελ Μούντιεϊ και ο αστέρας της ομάδας του Κουίν Σνάιντερ, Ντόνοβαν Μίτσελ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν μόνο η… αρχή για τους Γιούτα Τζαζ. Ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης των «Μορμόνων» που χτυπήθηκε από τον συγκεκριμένο ιό.

Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως και ο Εμάνουελ Μούντιεϊ είναι θετικός, ενώ λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε έγινα ακόμα κρούσμα για την ομάδα από το Σολτ Λέικ.

 
Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι και ο Ντόνοβαν Μίτσελ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο ηγέτης της ομάδας του Κουίν Σνάιντερ προσβλήθηκε από τον ιό καθώς ο Γκομπέρ άγγιξε τα πράγματά του στα αποδυτήρια της ομάδας και έτσι μεταδόθηκε ο ιός και σε εκείνον.Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή και τρίτος παίκτης των Τζαζ βρέθηκε θετικός στον ιό. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως οι παίκτες των «Μορμόνων» υποβλήθηκαν σε 58 τεστ τις τελευταίες ώρες, με τον Μίτσελ να είναι ο μοναδικός που προσβλήθηκε από τον ιό.

Προτεινόμενα Άρθρα