Αναβολή στο Σίτι-Άρσεναλ λόγω… Μαρινάκη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Premier League έκανε δεκτό το αίτημα της Άρσεναλ για την αναβολή του σημερινού αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε φυσικά με την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκής αποτελεί κρούσμα του κορονοϊού, μόλις λίγο καιρό μετά την παρουσία του στο “Έμιρεϊτς”.

Συνεπώς οι “κανονιέρηδες” αποφάσισαν να υποβάλλουν όλους τους παίκτες σε εξετάσεις, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες. Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας,φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα.

Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον”.

Προτεινόμενα Άρθρα