Το "ευχαριστώ" του ΤΑΠ ΑΡΗΣ

από Αντώνης Γκάτζιος

Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της πρόκρισης της εφηβικής ομάδας Βόλεϊ στο Φάιναλ Φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη με 3 – 0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον σημερινό ημιτελικό η εφηβική ομάδα μας προκρίθηκε πανηγυρικά αήττητη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος ( μετά από 15 χρόνια ) και έκλεισε νικηφόρα το 4ημερο τουρνουά στο Ανέστης Πεταλίδης τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά , στην Ε.Ο.ΠΕ. που μας εμπιστεύτηκε την διοργάνωσή του , στην ΚΕΔ , στους χορηγούς μας , στους Παπαδόπουλο Γιάννη , Κασαστογιάννη Άγγελο , Ζαμανάκο Γρηγόρη , Έρρικα Ζιούτα , Γραβάνη Νίκο , Θεοδώρου Χάρη , Simos Travel , Θοδωρή Παπαδημητρίου , Γρόλλιο Χρήστο , Γιαννάκη Γιάννη , Χρήστο Βλάχο για την βοήθεια τους εντός και εκτός γηπέδου , στους γονείς των εφήβων μας και στον κόσμο του ΑΡΗ μας που ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά , στα αναπτυξιακά τμήματα του γυναικείου μας volley που ενθάρρυναν με την παρουσία τους και τις ιαχές τους τις προσπάθειες των αθλητών μας και φυσικά στον ΑΣ ΑΡΗΣ που στήριξε την απόφαση του υπευθύνου του τμήματος ανδρών κ. Βαρβούτα Ιωάννη για την ανάληψη του ειδικού αυτού τουρνουά.

Ραντεβού στο FINAL FOUR”.

Προτεινόμενα Άρθρα