Η… δεξαμενή των ελεύθερων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η σεζόν ακόμα έχει δρόμο μπροστά της αλλά ο ΑΡΗΣ προνοεί, με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή βέβαια εκκρεμούν αρκετά ζητήματα. Ban, ανανεώσεις και η κατάληξη της σεζόν θα επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο ΑΡΗΣ το καλοκαίρι. Εόναι δεδομένο όμως, εδώ και μήνες, ότι η οικονομική πολιτική της ομάδας αλλάζει και φυσικά επηρεάζει τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει. 

Όσον αφορά τις ελεύσεις παικτών, ο ΑΡΗΣ ήδη από τους τελευταίους μήνες του 2019 έχει ξεκινήσει την προεργασία του και “σκανάρει” κυρίως τις λίστες των παικτών οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, αποφεύγοντας τις επιλογές παικτών οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες και φυσιολογικά αυτές θα αξιώσουν χρήματα. 

Οι “κιτρινόμαυροι” μάλιστα έχουν προχωρήσει ήδη σε διερευνητικές επαφές με κάποιους από αυτούς, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αποκλείουν κάποια άλλη επιλογή που θα προκύψει έχοντας μπροστά τους άλλους τρεις μήνες μέχρι να ξεκινήσει το καλοκαίρι. 

Σε αυτήν την φάση πάντως είναι σημαντικό ότι υπάρχει η προεργασία από τον Άγγελο Χαριστέα και το τμήμα σκάουτινγκ για όλες τις θέσεις. Από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας…

Προτεινόμενα Άρθρα