"Δεν αισθάνομαι καμία πίεση για τα ματς με Σεβίλλη και Λίβερπουλ"

από Γιώργος Γκάτος

Τι και αν η Ατλέτικο Μαδρίτης εισέρχεται σε μια καθοριστική καμπή της σεζόν, καθώς τα επόμενα ματς θα καθορίσουν εν πολλοίς την πορεία της σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής των "ροχιμπλάνκος", Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν νιώθει καμία πίεση.

Όπως εξήγησε ο 49χρονος τεχνικός, ο ενθουσιασμός έχει επισκιάσει οποιοδήποτε άγχος ήταν πιθανό να υπήρχε στην ατμόσφαιρα.

“Δεν νιώθουμε καμία πίεση, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική εβδομάδα για εμάς, στην οποία θα αναζητήσουμε ”μεγάλα” γκολ. Αύριο έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι”.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα εντός και εκτός έδρας και ο “Τσόλο” όταν ρωτήθηκε για αυτό ήταν ξεκάθαρος. “Οι αριθμοί αποτυπώνουν αυτό το στοιχείο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Έχουμε μια διαφορετική δυναμική όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας. Παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και σιγουριά. Στον αντίποδα, οι εμφανίσεις μακριά από το δικό μας γήπεδο έχουν κοστίσει σε εμάς. Είναι καθήκον μου ως τεχνικός να διορθώσω αυτή την αδυναμία για να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας”, τόνισε.

Οι “κολτσόνερος” αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός της προνομιούχου τετράδας (πέμπτοι στο -1 από τη Χετάφε). Ως εκ τούτου, ο “Τσόλο” γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα. “Από την ημέρα που εγώ και οι παίκτες μου είμαστε σε αυτή την ομάδα γνωρίζουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν να είναι τελικός”, υπογράμμισε.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τη μάχη που ακολουθεί, ύστερα από τις υποχρεώσεις στη La Liga, δηλαδή το δεύτερο αγώνα απέναντι στη Λίβερπουλ για τους “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέφυγε όμως να απαντήσει, σκαρώνοντας μια περίτεχνη… ντρίμπλα. “Κοιτάμε μόνο το αυριανό ματς”, επεσήμανε λακωνικά.

Προτεινόμενα Άρθρα