Τερζής: "Το θέλουμε όλοι μας"

από Γιώργος Γκάτος

Ο άμεσος συνεργάτης του Τόλη Τερζή, μίλησε για την επιλογή να μείνει εκτός αποστολής ο Ντουρμισάι αλλά και για την προετοιμασία των "Κιτρινόμαυρων".

Για τον λόγο που έμεινε εκτός ο Ντουρμισάι:

“Οπως γνωρίζετε στα παιχνίδια του Κυπέλλου, όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν δύο μικρούς στην 18αδα. Από την στιγμή που έχουμε στην ενδεκάδα τον Ιντέγε και από πίσω τον Ντιγκινί -που την Κυριακή κάλυψε αυτή την θέση- αφήσαμε εκτός τον Ντουρμισάι.”

Για το πως περιμένει τον πρώτο ημιτελικό:

“Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι πολλές μέρες νωρίτερα, από την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να έχουμε στο σκεπτικό μας τόσο πολύ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έχουμε δώσει το βάρος σε αυτό το παιχνιδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το θέλουμε όλοι μας. Είμαστε πανέτοιμοι και δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζουμε σε ένα καλό παιχνίδι και ένα σκορ πολύ καλό για εμάς.”

Για τους δύο φετινούς αγώνες των ομάδων:

“Και σε αυτό το γήπεδο αλλά και στο δικό μας, θεωρούμε ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ προηγηθήκαμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση με πέναλτι. Στο παιχνίδι του Βικελίδης, ήμασταν κυρίαρχοι για 95 λεπτά αλλά πληρώσαμε ένα λάθος που έγινε πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα είχαμε την κατοχή και τις φάσεις. Δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχα πολύ καλό πρόσωπο.”

Για το αν σκέφτεται το 1-1:

“Εμείς μπαίνουμε να πάρουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για την ρεβάνς του Απριλίου. Σίγουρα όταν σκοράρεις εκτός έδρας, εχεις ένα πλεονέκτημα και είναι καλό σκορ.”

Για το αν έχει κάποιο γούρι:

“Δεν υπάρχει γούρι. Το σημαντικό είναι να ξέρεις την ομάδα σου, τι δουλειά γίνεται στην προπόνηση, τι ζητάς από τον κάθε ποδοσφαιριστή και το τι περιμένεις από κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν γούρια, όλα είναι θέμα δουλειάς.”

Προτεινόμενα Άρθρα