Ένα σάιτ, μία οικογένεια! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χαμόγελα, χαλαρές κουβέντες και πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες, μαζί με καλό φαγητό στο "Κάστρο Πυλαία".

Κάποια στιγμή θα έφτανε η ώρα που θα έκοβε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και το AllAboutARIS. Και αυτό αποφάσισε να κάνει το βράδυ της Τρίτης (03/03).

Με… meeting place το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις “Κάστρο Πυλαία”, η οικογένεια του AllAboutARIS συγκεντρώθηκε για να απολαύσει ένα διαφορετικό και πιο χαλαρό βράδυ. 

Οπως πάντα βέβαια έτσι και φέτος δεν έφτασαν όλοι στην ώρα τους. Ο… αργοπορημένος κατά μία ώρα Κωνσταντίνος Τσίπτσιος, ήταν αυτός που κέρδισε και το έπαθλο έπειτα από κλήρωση, αφού το φλουρί έπεσε στο σάιτ! Μία ευλογία που ελπίζουμε να αποτυπωθεί στην εξέλιξη του 2020. 

Το “Κάστρο Πυλαια” (θα το βρείτε Θεσσαλονίκης 19 στην Πυλαία) φρόντισε με εξαιρετικά εδέσματά του να δώσει άλλο χρώμα στο τραπέζι, σε ένα πολύ όμορφο χώρο ο οποίος σίγουρα θα τιμηθεί και για άλλα events. 

Ενα σάιτ το οποίο έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη οικογένεια, η οποία έχει τις σταθερές της αλλά και νέα μέλη. Μία οικογένεια που αντλεί δύναμη από εσάς ή βράδια όπως το χθεσινό, για να συνεχίζει καθημερινά το έργο της. Δηλαδή την καταγραφή της ειδησεογραφίας του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας. 

Και του χρόνου λοιπόν, με υγεία και επιτυχίες για τον ΑΡΗ μας! 

Προτεινόμενα Άρθρα