Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει τέσσερις μεταγραφές για να χτίσει νέα ομάδα για τον Μέσι

από AllAboutARIS

Να φτιάξει μια πιο ισχυρή ομάδα, που θα πλαισιώσει τον Λιονέλ Μέσι, επιθυμεί η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής Sport, που υποστηρίζει ότι τον τελευταίο καιρό ο Αργεντινός είναι πολύ μόνος.

Οι “μπλαουγκράνα”, που ηττήθηκαν και στο “Clasico” από την Ρεάλ Μαδρίτης, διανύουν περίοδο αμφισβήτησης και θεωρούν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση, συγκεκριμένα, σκοπεύουν να κινηθούν για δύο αμυντικούς και δύο επιθετικούς.

Στην άμυνα ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό (αυτή τη στιγμή ο Σετιέν μπορεί να υπολογίζει μόνο σε Πικέ, Λανγκλέ και Ουμτιτί), αλλά και για έναν δεξιό μπακ, για να λύσουν, επιτέλους, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από όταν αποχώρησε ο Ντάνι Άλβες το 2016.

Όσον αφορά στην επίθεση, αυτό που επιθυμούν οι Καταλανοί είναι ένας παίκτης με τα στοιχεία του Νεϊμάρ, αλλά και έναν επιθετικό που θα μπορεί να αντικαθιστά τον Λουίς Σουάρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου οι προσθήκες που θα κάνουν να βοηθήσουν ουσιαστικά και να μην καταλήξουν στον πάγκο.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα