"Δε με νοιάζει αν θα βγω 2η σερί χρονιά MVP" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν θα αναδειχθεί για 2η σερί χρονιά MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ενδιαφέρεται αν θα αναδειχθεί MVP της κανονικής περιόδου για 2η σερί χρονιά. Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος για αυτό, κάνοντας σχετικές δηλώσεις μετά  την ήττα των Μπακς από τους Χιτ (105-89).

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Γιάννης ρωτήθηκε στο τέλος των δηλώσεών του αν είναι σημαντικό για αυτόν να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο και τόνισε: “Αλήθεια δεν είναι σημαντικό για εμένα. Δε με νοιάζει”

Λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Χιτ δήλωσε: “Σου τα κάνουν όλα δύσκολα. Παίζουν σκληρά, ενώ στην επίθεση έχουν διαρκή κίνηση. Πρέπει να ματσάρεις την ενέργειά τους για να τους νικήσεις. Είναι δύσκολο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάλεις ενέργεια για να τους νικήσεις”.

Αναφερόμενος στην κακή βραδιά του (13 πόντοι με 6/18 σουτ, η χειρότερη φετινή του εμφάνιση), αλλά και στην ήττα των Μπακς, τονισε: Κάποιες φορές μπαίνουν τα σουτ, κάποιες όχι. Πρέπει να ζήσεις με αυτό, να προπονηθείς και να συνεχίσεις. Θα νικήσεις κάποια παιχνίδια, θα χάσεις κάποια άλλα. Δεν γίνεται να τελειώσεις την σεζόν με 82-0. Το Μαϊάμι έπαιξε σκληρά και νίκησε δίκαια. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα”.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα