Έμεινε με τον… Κουλουχέρη ο Παναγόπουλος

από Γιώργος Γκάτος

Ακόμα μια προσπάθεια που θα πέσει στο… κενό, με τον πρόεδρο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να τονίζει πως κακώς εμπλέκεται η τωρινή με την προηγούμενη ΠΑΕ

Ο Γιώργος Παναγόπουλος επιστρέφει για ακόμα μια φορά με μια καταγγελία κατά του ΑΡΗ, αξιώνοντας χρήματα -και όχι μόνο- για λογαριασμό του Ευθύμη Κουλοχέρη, ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει απομείνει, αφού οι υπόλοιποι βαρέθηκαν να βλέπουν τα… έργα και τις ημέρες του Παναγόπουλου.

Οι δύο άντρες έκαναν μια καταγγελία… χωρίς καμία βάση, η οποία έχει κριθεί ήδη και πρόκειται για ΕΛΛΗΝΑ παίκτη, οπότε δεν επηρεάζει πουθενά τη νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτό το γνωρίζει ο Παναγόπουλος, αλλά δημιουργεί εντυπώσεις και μόνο.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις δηλώσεις του προέδρου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ (ΕΔΩ), ο οποίος έχει τονίσει πως η απόφαση της FIFA για τον ΑΡΗ είναι πρωτοφανής και δεν μπορεί να εξηγηθεί. Ζητούν να πάρουν το 50% από 300.000 ευρω με ενα κανονισμό για τις ομάδες που ανέβηκαν από την γ πέρσι!!! Ζητούν να μην παιξει ο ΑΡΗΣ πλει οφ γιατί υπάρχει η…ισονομια ελληνών και ξένων και μέσα στην ίδια καταγγελλια στην ουσια αναφέρουν τους λόγους που θα σπορριφθεί. Οτι υπάρχει ο νόμος Κοντωνή με τον οποιο δημιουργήθηκε η νέά ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Μόνο…εντυπώσεις για μια ακομα φορα από τον θιασώτη του Οπεν τβ και…καταγγέλων την ΕΕΑ. Όλως τυχαίως φυσικά…

Άντε ο Παναγόπουλος τα κάνει όλα αυτά, πλέον χωρίς Αραβίδη ο οποίος τον παράτησε και για αυτό γραφει στην καταγγελία ότι το κανε γιατί υον πλήρωσε ο ΑΡΗΣ!!!), Καπετάνο, Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία. Ο Κουλουχέρης δεν βλέπει ότι πλήττει την υστεροφημία του όλο αυτό;  Σε κάθε περίπτωση ο καθένας ειναι υπεύθυνος των πράξεων και των επιλογών του.

Προτεινόμενα Άρθρα