Κόντρα και στα προβλήματα

από Αντώνης Γκάτζιος

O ΑΡΗΣ δεν έχει να αντιμετωπίσει, σήμερα (29.2, 15:30) στη Ρόδο μόνο έναν καλό αντίπαλο και το δικό του κακό πρόσωπο εκτός έδρας, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και τον ταλαιπωρούν.

Το πιο σημαντικό ακούει στο όνομα Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ υπέστη διάστρεμμα την Πέμπτη (27/2) και η συμμετοχή του στο σημερινό αγώνα είναι αμφίβολη. Το γεγονός ότι ταξίδεψε με την ομάδα και πως υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί, δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, όμως ο βαθμός ετοιμότητάς του σίγουρα είναι ερωτηματικό.

Προβλήματα αντιμετώπισαν και ο Δημήτρης Φλιώνης με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, οι οποίοι έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Αμφότεροι θα αγωνιστούν και μένει να φανεί αν θα παρουσιαστούν επηρεασμένοι από την αποχή τους.

Τέλος, στο παρελθόν φαίνεται να ανήκουν τα θέματα που ταλαιπώρησαν τον ΑΡΗ κατά τη διάρκεια της διακοπής με τους Κεν Μπράουν και Τζέιλεν Μόρις, όμως αμφότεροι έχασαν επίσης προπονήσεις. Εκτός παραμένει και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του.

Προτεινόμενα Άρθρα