Η… χημεία του πάγκου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πλησιάζει και ο Μίχαελ Ένινγκ καταστρώνει σιγά-σιγά τα τελικά του πλάνα.

Αυτά θα περιλαμβάνουν αρκετές αλλαγές, εκτός απροόπτου, αφού υπάρχει η πρόθεση να αλλάξουν αρκετά πρόσωπα και να δοθούν ανάσες στους βασικούς εν όψει Κυπέλλου. 

Εφόσον αυτό γίνει πράξη, θα σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί με μία αρκετά διαφορετική ενδεκάδα. Ένα σχήμα το οποίο ίσως να μην παρουσιάσει ξανά ο Γερμανός μέχρι το φινάλε της σεζόν. Με παίκτες όπως οι Ντιγκινί, Ντουρμισάι. Μαρτίνες, Τόνσο, Μαντσίνι, Σόουζα, Σούντγκρεν. Ένα σχήμα το οποίο ίσως ο Γερμανός να μην παρουσιάσει ξανά φέτος αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται και τόσο άγνωστο. 

Η λογική των επιλογών της ενδεκάδας, ξεκινάει από την προπόνηση. Εκεί όπου το σταθερό σχήμα των τελευταίων μηνών παίζει κόντρα στους υπόλοιπους στα οικογενειακά “διπλά”. 

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι αναπληρωματικοί έχουν αγωνιστεί πολλές φορές μεταξύ τους, έστω και αν μιλάμε για συνθήκες προπονήσεις. Συνθήκες στις οποίες μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν επικρατήσει των βασικών. 

Θέμα χημείας λοιπόν δεν φαίνεται να τίθεται. Ας το δούμε όμως και στην πράξη με το καλό διότι άλλο οι προπονήσεις και άλλο οι συνθήκες ενός επίσημου αγώνα…

Προτεινόμενα Άρθρα