Θετικό κλίμα με Γκάμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να έρθει και η πρόταση από πλευράς κιτρινόμαυρων.

Ο Μπρούνο Γκάμα διανύει φέτος την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με τον ΑΡΗ, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του. 

Ο Πορτογάλος έχει βάλει την “σφραγίδα” του στην παρουσία της ομάδας στην 5άδα όπως και στασ ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας ακόμα πειρσσότερους πόντους εν όψει καλοκαιριού. 

Στον ΑΡΗ υπάρχει εδώ και καιρό θετική γνώμη και πρόθεση για την παραμονή του Ίβηρα άσσου, ο οποίος είναι επίσης… ζεστός ώστε να συνεχίσει με τα “κιτρινόμαυρα”. 

Αυτό προκύπτει και από την πρώτη διερευνητική επαφή που έκανε ο Άγγελος Χαριστέας με την πλευρά του παίκτη. Έγινε μία πρώτη κουβέντα και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος διαπίστωσε ότι υπάρχουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε συζητήσεις στον 32χρονο εξτρέμ. 

Φυσικά στην συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξει ρόλο σημαντικό παράγοντα και η ταύτιση των δύο πλευρών όσον αφορά το οικονομικό, ειδικά εάν ο ΑΡΗΣ προσπαθήσει να ρίξει κάπως τις υψηλές απολαβές (περίπου 300 χιλιάδες) του Πορτογάλου από την στιγμή που την επόμενη χρονιά θα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του. 

Προτεινόμενα Άρθρα