Ροτέισον, αλλά σε τί βαθμό;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο από σήμερα για τον ΑΡΗ. Πάντα όμως σε άμεση συνάρτηση με τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Ένωση θα έχει άμεση επιρροή στο ματς της Κυριακής, στην προετοιμασία της ομάδας και στις αποφάσεις που θα πάρει ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός μίλησε δημόσια για πιθανές αλλαγές κόντρα στους Περιστεριώτες, ώστε να κρατήσει “φρέσκο” το μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας. Ένα πλάνο το οποίο είναι υπό εξετάση εδώ και μέρες από το τεχνικό τιμ. Για αυτό άλλωστε η μαθηματική εξασφάλιση των πλέι οφ ήταν στόχος από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο ΑΡΗΣ έχει πλέον την δυνατότητα να αποφορτίσει μεγάλο μέρος του “κορμού” της ενδεκάδας του. Το θέμα είναι σε τί βαθμό θα το κάνει. Δηλαδή ένα περιορισμένο ή εκτεταμένο ροτέισον για το οποίο υπάρχουν επιλογές στον πάγκο.

Φυσικά η ομάδα δεν θα “κατέβει” κόντρα στον Ατρόμητο για να χάσει. Η λογική λέει πάντως ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές και από σήμερα το τεχνικό τιμ θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές ή αν θα αυξήσει αυτόν τον αριθμό, με το δεύτερο ενδεχόμενο να είναι το πιο λογικό ελέω Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα