Ώρα να τελειώνει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρος ο αποψινός στόχος για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ.

Τελευταίο εκτός έδρας ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απόψε για τον ΑΡΗ και παράλληλα μία πολύ καλή ευκαιρία για να τελειώνει οριστικά με τα πλέι οφ. 

Η 25η αγωνιστική βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” στην Λαμία, όπου στις 20:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ) αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα και με νίκη θα οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην διαδικασία των πλέι οφ. Ένα αποτελέσμα το οποίο ενδεχομένως να τους βοηθήσει να εξασφαλίσουν και την 5η θέση της βαθμολογίας. 

Το “διπλό” κόντρα στους Φθιωτούς θα δώσει παράλληλα άλλο χαρακτήρα στο ματς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ατρόμητο και θα βοηθήσει τον Μίχαελ Ένινγκ να “φρεσκάρει” την ομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Το έργο της όμως δεν αναμένεται τόσο εύκολο απέναντι στο σκληροτράχυλο σύνολο του Άκη Μάντζιου, συν την αδυναμία της ομάδας να κερδίζει φέτος μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

ΑΡΗΣ: Το βαθμολογικό κίνητρο και η πλειάδα επιλογών

Οι τρεις βαθμοί θα είναι απόψε ευεργετικοί για τον ΑΡΗ από πολλές απόψεις. Μία νίκη την οποία ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να πάρει όντας σχεδόν πλήρης και χωρίς σημαντικές απουσίες. 

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει στην αποστολή τόσο τον Μπα όσο και τον Ιντέγε, ο οποίος βέβαια αποτελεί ερωτηματικό μέχρι την σέντρα του αγώνα. Ο Γερμανός πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και θα “κόψει” δύο λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό ματς. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

ΛΑΜΙΑ: Καμία πίεση αλλά με κίνητρο

Οι Φθιωτοί έχουν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ, όμως ρεαλιστικά δεν προλαβαίνουν την 6άδα. Την ίδια ώρα δεν διατρέχουν κίνδυνο όσον αφορά την μάχη της παραμονής. Άρα δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος παρά μόνο κίνητρο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ώστε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΑΡΗΣ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Πλιάτσικια, τον Μπεχαράνο (ενοχλήσεις) και τον τιμωρημένο Ασίγκμπα. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:  Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Νιάς, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασι, Αραβίδης, Βιγιάλμπα.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-25η αγωνιστική

-Λαμία-ΑΡΗΣ (20:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα