Ράσταβατς: "Δεν μπορείς να δημιουργήσεις απέναντι στον ΑΡΗ χωρίς να δεχθείς ευκαιρίες"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα άφησε αιχμές και για την ώρα που διεξήχθη η σημερινή αναμέτρηση

“Εγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι καλό για τις δυο ομάδες. Το πρόβλημα μας ήταν το εύκολο γκολ που δεχτήκαμε από στημένη φάση αλλά απαντήσαμε γρήγορα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε με αντεπιθέσεις τον ΑΡΗ και από τις δυο πλευρές. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις μας αλλά είχαμε έλλειψη στην τελική πάσα που θα μας έδινε κάποια ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Για μένα είναι σημαντικό που συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα και σκοράραμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι’’.     

Για τα πολλά λάθη: “O ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις ευκαιρίες και να μη δεχθείς. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πράγματι κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, η σημασία του αγώνα, το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω αλλά και η ώρα του αγώνα που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες και κατάλληλες για ποδόσφαιρο, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά το ρόλο του”.

Για την μάχη της εξάδας: “Φυσικά θα κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε, επομένως θα πάρουμε τα απαιτούμενα ρίσκα”.
 
 
 
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα