Γκέλα μεγατόνων: Έχασε στη Βερόνα η Γιουβέντους!

από AllAboutARIS

Η Ίντερ με νίκη αύριο στο ντέρμπι της πόλης με τη Μίλαν πιάνει τη Γιουβέντους και πάλι στην κορυφή, σε απόσταση αναπνοής και η Λάτσιο

Ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν για να γράψει ιστορία, όμως στο τέλος ούτε ο ίδιος, ούτε η Γιουβέντους μπορούσαν να πανηγυρίσουν. Οι Bianconeri είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο δεύτερο με τον Πορτογάλο, όμως η εκπληκτική σε όλο το ματς, Βερόνα, γύρισε το παιχνίδι και αφού η ίδια πάτησε στην 6άδα της Serie A, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Η Ιντερ παίζει την Κυριακή (09/02) με την Μίλαν και αν νικήσει πιάνει στην κορυφή τους Τορινέζους, ενώ στον βαθμό θα βρεθεί και η Λάτσιο, που παίζει εκτός με την Πάρμα.

Από το ξεκίνημα μπορούσε να δει κανείς γιατί η Ελλάς είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία, καθώς πίεζε και είχε στο μισό γήπεδο τους Bianconeri, οι οποίοι σε μια κόντρα είχαν δοκάρι με τρομερό σουτ του Ντάγκλας Κόστα στο οριζόντιο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν με κεφαλιά του Κουμπούλα αλλά το γκολ ακυρώθηκε με VAR για πολύ οριακό οφσάιντ και ο Ρονάλντο είχε και αυτός δοκάρι (36′) με σουτ από πλάγια προς την απέναντι γωνία. Ολα τα λεφτά ήταν το δεύτερο μέρος.

Στο 65′ ο Κριστιάνο έφυγε από την εξαιρετική πάσα με τη μία από τον Μπετανκούρ, με τη δύναμή του άντεξε στην πίεση και τελείωσε τη φάση για το 0-1. Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η ομάδα του Σάρι θα μπορέσει να κλείσει το ματς και να πάρει επαγγελματική νίκη, όμως δεν έγινε έτσι. Η Βερόνα δεν πτοήθηκε, συνέχισε να πιέζει και ο Μπορίνι στο 76′ έπειτα από λάθη των Πιάνιτς και Μπετανκούρ πλάσαρε τέλεια στην απέναντι γωνία για το 1-1.

Ο Κουμπούλα είχε κεφαλιά στο δοκάρι, όμως η ζημιά στην Γιουβέντους έγινε όταν ο Μπονούτσι πήδηξε με απλωμένο χέρι και το καθαρό πέναλτι δόθηκε μέσω VAR. Ο Πατσίνι, που είχε έρθει από τον πάγκο, εκτέλεσε στα πλαϊνά δίχτυα στο 86′ για το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος χαρίζοντας στην Ελλάς μόλις τη 2η νίκη σε βάρος των Τορινέζων από το 2000 μέχρι σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα