Σημάδι… τίτλου για τους Μπακς

από Αντώνης Γκάτζιος

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, “αναγκάζοντας” τους φίλους της στατιστικής να παραδεχτούν πως τα κατορθώματα τους προμηνύουν… δαχτυλίδι.

Μπορεί να μην έχουν την λάμψη των Σικάγο Μπουλς του 72-10 ή των Ουόριορς του 73-9, όμως αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα κατορθώματα τους, δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν. Οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πιάνει συνεχώς νέες κορυφές, κάνοντας την περσινή MVP σεζόν του να μοιάζει με… ορεκτικό, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή της Ανατολής αλλά και ολόκληρου του NBA με ρεκόρ 43-7.

Η χθεσινοβραδινή τους νίκη επί των Πέλικανς του Ζάιον Ουίλιαμσον τους έκανε μέλη μιας εξαιρετικά κλειστής λίστας, καθώς έγιναν μόλις η όγδοη ομάδα στην ιστορία της λίγκας που μετρά τουλάχιστον 43 νίκες στα πρώτα 50 παιχνίδια της. Για την ιστορία, οι έξι από τις επτά αυτές ομάδες έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την ίδια χρονιά, με μοναδική εξαίρεση του Ουόριορς της σεζόν 2015-16, οι οποίοι μετρούσαν 46-4, τελειώσαν την σεζόν με 73-9 αλλά ηττήθηκαν στους αλησμόνητους εκείνους Τελικούς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πηγή: eurohoops.net

Προτεινόμενα Άρθρα