Βάζει πλώρη για τους "4"!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασισμένος να το… τελειώσει από σήμερα ο ΑΡΗΣ, εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες.

Άλλα τέσσερα βήματα… Τόσα έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Και το πρώτο καλείται να το κάνει απόψε κόντρα στον Ατρόμητο (19:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, COSMOTESPORT).

“Κιτρινόμαυροι” και Περιστεριώτες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος, στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και με φόντο τους “4” της διοργάνωσης. 

Ο ΑΡΗΣ θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την “καυτή” -όπως αναμένεται- έδρα του, ώστε υπό προϋποθέσεις να “καθαρίσει” από απόψε με την πρόκριση. Ή έστω να πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πριν παίξει στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα. Κόντρα σε μία ομάδα η οποία στο Κύπελλο ψάχνει αντίδραση για την προβληματική παρουσία της στο πρωτάθλημα. 

ΑΡΗΣ: “Λύνονται” τα χέρια του Ένινγκ

Μετά από καιρό ο Γερμανός βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται σημαντικά. Βέλεθ-Κόρχουτ απουσίασαν λόγω τιμωρίας με τον Πανιώνιο και είναι ξανά στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού, αλλάζοντας τα δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα της ομάδας και κυρίως της άμυνας. Εκεί δηλαδή όπου θα βασιστεί απόψε ο ΑΡΗΣ, αφού πρώτα θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο μηδέν το οποίο παίζει τον δικό του ρόλο σε νοκ-άουτ παιχνίδια.

Η μοναδική απουσία, πλέον, είναι αυτή του Μπράουν Ιντέγε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.”

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ψάχνει… φάρμακο στο Κύπελλο

Το τελευταίο διάστημα οι Περιστεριώτες προβληματίζουν αρκετά με την απόδοση και τα αποτελέσματά τους. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το κλίμα να μην είναι το καλύτερο δυνατό, βλέποντας το Κύπελλο ως… φάρμακο.

Ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη κόντρα στον ΑΡΗ, γνωρίζοντας ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρει το γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στην επίθεση βέβαια υπάρχει το πρόβλημα με τον Μανούσο, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, ενώ σημαντική είναι επίσης η απουσία του Ρισβάνη από το κέντρο της άμυνας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ντε Πο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-1ος αγώνας προημιτελικής φάσης Κυπέλλου Ελλάδος

-ΑΡΗΣ-Πανιώνιος (19:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Προτεινόμενα Άρθρα